HeartMath: senzor Inner Balance za pametne telefone

224,40

Svetovno nagrajena tehnologija HeartMath za premagovanje stresa, uravnavanje variabilnosti srčnega utripa (HRV) in vzpostavljanje srčne koherence – več kot 25 let znanstvenih raziskav

Včasih je vse, kar potrebujemo za pozitivno spremembo v našem počutju in življenju, samo malo povratnih informacij. Predstavljate si, da bi te povratne informacije prišle naravnost iz vašega srca. Sedaj je to dejansko mogoče.

Senzor Inner Balance™ za pametne telefone prinaša inovativen pristop za izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja ter učinkovitosti preko spremljanja vašega srčnega ritma in usmerjanja misli, čustev in fiziologije. S pomočjo senzorja in mobilne aplikacije Inner Balance™ se naučite preusmeriti stres in občutke frustracije v pomirjenost, čustveno ravnovesje in psihično vzdržljivost. Povratne informacije dobivate v živo na podlagi vašega srčnega ritma ter z njihovo pomočjo uravnavate trenutno čustveno stanje, izboljšate svoje počutje in zbistrite svoje misli.

Senzor Inner Balance™ nudi edinstven vpogled v vaše čustveno blagostanje. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth in primeren za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in iOS (mobilni telefoni Apple iPhone, tablice iPad pete in kasnejših generacij).

Imamo le še nekaj kosov

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Inštitut HeartMath je to svetovno nagrajeno tehnologijo razvil na podlagi znanstvenih raziskav, ki so dokazale, da je ob redni uporabi počutje mogoče bistveno izboljšati že v 6-9 tednih redne prakse.

Senzor Inner Balance™ za pametne telefone in tablice nudi takojšen vpogled v trenutno počutje in z vsakodnevno prakso povečuje zavedanje, s pomočjo katerega boste lahko dosegli popolno transformacijo, ne glede na to, ali ste začetnik ali pa že izvajate vaje za izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja. Pri tehnologiji HeartMath je ključno to, da lahko svoje počutje z vajami za srčno koherenco izboljšate v trenutku in s pomočjo meritev, prikazanih na aplikaciji, v živo opazujete, kako pride do sprememb, ter svoj odziv prilagajate v skladu s tem. Za opazne spremembe v počutju je dovolj že, da parkrat v dnevu naredite 3-5 minutno vajo s senzorjem.

Rezultati raziskav pri uporabi tehnologije HeartMath

In kako stvar deluje?

Ko smo pod stresom, se ne počutimo dobro in to vpliva na naše možganske funkcije in zmožnost kreativnega mišljenja. Z lahkoto spregledamo pomembne informacije, burno reagiramo na majhne stvari, morda rečemo kaj, česar v resnici ne mislimo, imamo težave s spanjem ali pa se počutimo povsem izžete. Z drugimi besedami, naš živčni sistem ni uravnan in telo ne deluje optimalno.

S pomočjo senzorja in aplikacije Inner Balance™ se naučimo spremeniti vzorce srčnega ritma, s čimer izboljšamo psihološko-fiziološko koherenco, za katero je značilna večja umirjenost, red in harmonija naših misli, čustev in fizioloških procesov v telesu. Ko dosežemo usklajeno delovanje srca in možganov, hkrati pa so naša čustva umirjena, smo v stanju koherence. S tem učinkovito ublažimo stresni odziv v telesu, povečamo odpornost ter umirimo tesnobo in ostala negativna občutja, hkrati pa se povežemo sami s sabo.

Ko smo v stanju koherence, je živčni sistem umirjen in zato lažje stopimo v stik sami s sabo in začutimo, kaj nam telo, čustva in misli sporočajo.  Vsakodnevna praksa vam bo tako prinesla več pomirjenosti, nacentriranosti in fokusa, hkrati pa se boste naučili to prenesti v svojo naslednjo dejavnost. Izboljšali boste svojo intuicijo in lažje sprejemali odločitve.

Izboljšajte počutje s tehnologijo Heartmath

 

Tehnične podrobnosti

Senzor Inner Balance™ je optimiziran za prikaz natančnih meritev variabilnosti srčnega ritma (HRV) in koherence:

 • Medicinski svetlobni senzor
 • Pogostost vzorčenja: 125 Hz – srčni ritem meri 125-krat na sekundo
 • Samodejni nadzor ojačanja (AGC), ki resolucijo meritev spreminja v realnem času
 • Najsodobnejša nizkoenergijska tehnologija Bluetooth z izhodno močjo 0,5 mW ali manj (bistveno manj kot mobilni telefoni)
 • 80 ur trajanja baterije, prikaz stanja baterije v aplikaciji in samodejni izklop
 • Ergonomsko oblikovanje za preprosto namestitev in prijeten material
 • Priložen kabel USB za napajanje

 

Združljivost s tehnologijo Bluetooth
Bluetooth 4.0 ali višje

Mobilni telefoni z operacijskim sistemom Android
Ta naprava je primerna za uporabo s sistemom Android verzije 5 ali višje

Pametne naprave z operacijskim sistemom iOS
Potreben je iOS 13.0 ali kasnejše verzije. Deluje s telefoni Apple iPhone 6s in novejšimi iPhone-i ter s tablicami Apple iPad 5. generacije in kasnejših generacij.

Embalaža
Velikost škatle: 139,7 x 177,8 x 38 mm
Teža: 144,6 g

Teža senzorja
25,5 g

Specifikacije senzorja
Velikost ušesne priponke: 41,3 x 19 x 15,9 mm
Dolžina kabla: 35,6 cm
Velikost senzorja: 7 x 4 cm

 

Paket vsebuje:

 • Senzor Inner Balance™ z Bluetooth tehnologijo
 • USB kabel za napajanje
 • Navodila za uporabo z napotki za uspešno prakso
 • Aplikacija Inner Balance – na voljo zastonj na trgovini Google Play in App Store